Tencuiala mecanizata - descriere si detalii tehnice

Executam tencuiala mecanizata cu materialele firmei sau ale beneficiarului. Tencuiala realizata de firma noastra este de calitate ireprosabila, datorita aplicarii cu utilaje de tencuit performante si personalului calificat in finisaje interioare si exterioare. Tencuiala se va aplica pe suprafete curatate, fara sarme de la cofraje, pontate cu sine de ghidaj si coltare zincate. Tamplaria se va proteja cu folie. Mortarul se va aplica pe pereti cu ajutorul unui furtun ce are in capatul lui un stut ce se regleaza, in functie de materialul ales. Dupa aplicarea tencuielii, peretii se vor finisa cu diferite tipuri de dreptare. Respectarea retetei este importanta in realizarea de tencuieli de calitate. In functie de tipul de tencuiala ales, numarul de straturi de glet va diferi si el. La tencuiala pe baza de ciment se va aplica 3 straturi de glet, pentru a obtine finisaje calitative. La tencuiala pe baza de ipsos, este necesar un singur strat de glet. La tencuiala cu mortare traditionale sunt necesare mai multe straturi de glet, deoarece aceasta tencuiala este mai rugoasa. Aplicam tencuiala cu masini de tencuit de tipul: PFT-G5C si PFT G4. Materialele pentru tencuit trebuie sa fie preambalate si aduse pe paleti pana la punctul de lucru.

Firma noastra executa urmatoarele tipuri de tencuiala:

Pentru alimentarea masinii de tencuit sunt necesare urmatoarele: apa curenta sau put, curent electric de 380V si materiale preambalate la sac.
Daca alegeti sa tencuiti cu firma noastra, va oferim materialele la preturi de fabrica si transport gratuit in Bucuresti. Alaturi aveti diferite tipuri de materiale de tencuit cu descrieri tehnice, mod de utilizare si pret.
Mai executam, de asemenea, urmatoarele servicii si lucrari mecanizate in domeniul finisajelor interioare si exterioare:

Executam tencuiala mecanizata in Bucuresti si Ilfov, dar ne deplasam si in tara pentru lucrari mai mari de 1000 mp. Pentru zonele A si 0 din Bucuresti se aplica alt tarif la mp de tencuiala.
Pentru cerere oferta lucrari de tencuiala mecanizata, preturi tencuieli si materiale de tencuit, precum si alte detalii si informatii tehnice , nu ezitati sa ne contactati.
CONTACT